bab kita
about

Hebei Pengfa Chemical Co.Ltd. diadegaké ing Oktober 27th 2016, Perusahaan kalebu 3 divisi-Huanghua Pengfa Chemical Co., Ltd., Pengfa kimia marketing Center lan tanduran saka Hebei Pengfa Chemical Co., Ltd.
Huanghua Pengfa Chemical Co.Ltd iki diadegaké ing 1988.Old jenenge Huanghua Pengfa Chemical foctory. Supaya bisa adaptasi karo pangembangan pasar. Ing awal 2013, Iku diganti jeneng kanggo Huanghua Pengfa kimia Co.Ltd. Iki minangka perusahaan sing ngasilake, dodolan lan ekspor, kalebu asam asetat, natrium asetat, asam asetat glasial, asam format, pewarna asam asetat, natrium format, kalsium format, karbon majemuk, super caebon lan akeh bahan kimia. luwih saka 30 taun sajarah.

ndeleng liyane

Riwayat Perusahaan