Babagan Kita

Hebei Pengfa Chemical Co., Ltd.

https://www.pengfachemical.com/company-history/

Hebei Pengfa Chemical Co.Ltd. iki diadegaké ing Oktober 27th 2016, Perusahaan kalebu 3 divisi --- Huanghua Pengfa Chemical Co., Ltd., Pusat pemasaran kimia Pengfa lan tanduran Hebei Pengfa Chemical Co., Ltd..
Huanghua Pengfa Chemical Co.Ltd iki diadegaké ing 1988.Old jenenge Huanghua Pengfa Chemical foctory. Supaya bisa adaptasi karo pangembangan pasar. Ing awal 2013, Iku diganti jeneng kanggo Huanghua Pengfa kimia Co.Ltd. Iki minangka perusahaan sing ngasilake, dodolan lan ekspor, kalebu asam asetat, natrium asetat, asam asetat glasial, asam format, pewarna asam asetat, natrium format, kalsium format, karbon majemuk, super caebon lan akeh bahan kimia. luwih saka 30 taun sajarah.

Pengfa kimia marketing Center didegaké ing April 2014.Alamat ing Canghai West Road, Huanghua city.Department adhering kanggo prinsip seeking bebener saka kanyatan lan excellence.Kanggo nggawe lingkungan dagang nyaman kanggo pelanggan anyar lan lawas, nentremake ati lan enten kanggo pelanggan.Departemen kasebut nduweni komitmen kanggo efisiensi lan kualitas.Konsep layanan lan dodolan bebarengan.

https://www.pengfachemical.com/company-history/

Wis reputasi dhuwur ing China.The orane katrangan layanan saka departemen kanggo ekspor jaban rangkah, lan negara ekspor nutupi Amerika Utara, Amerika Selatan,
Australia, Asia Tenggara lan wilayah liyane. Produk lan layanan perusahaan dipuji dening para panuku ing saindenging jagad, lan kualitas produk wis diakoni dening para pelanggan ing saindenging jagad.
Hebei Pengfa Chemical Co.Ltd. diadegaké ing 2016, kanthi ibukutha kadhaptar 80 yuta yuan lan area luwih saka 50.000 meter persegi.
Perusahaan iki dumunung ing tengah Bohai, 10 kilometer adoh saka
Pelabuhan Huanghua, jalur anyar Jembatan Kontinental Eurasia. Jarake udakara 70 kilometer saka Pelabuhan Tianjin. Wewatesan karo Segara Bohai ing sisih wétan, Beijing lan Tianjin ing sisih lor, lan Shandong ing sisih kidul. Dalan nasional utama ing saubengé.

Iku trep banget lan transportasi. Hebei pengfa chemical co.Ltd minangka perusahaan riset lan pangembangan, produksi lan adol ing salah sawijining perusahaan kimia modern. Perusahaan kasebut nduweni visibilitas sing luwih dhuwur ing industri sing padha, lan manggoni posisi pasar tartamtu ing pasar kimia nasional. Perusahaan wis nggawe hubungan kerja sama jangka panjang lan stabil karo sawetara perusahaan sing kadhaptar ing negara kasebut, sing kalebu macem-macem lapangan, kalebu: industri farmasi, perawatan banyu, peternakan, peternakan, industri kulit, industri tekstil lan pewarnaan. lan liya-liyane.
Hebei Pengfa Chemical Co., Ltd. nderek kabijakan pembangunan nasional kanthi rapet lan netepi jalur pangembangan inovatif, ijo lan rendah karbon. Ing kahanan anyar, kanthi integrasi Beijing, Tianjin lan Hebei, lan kanthi kapal cepet One Belt And One Road, merek Pengfa Chemical mesthi bakal duwe reputasi ing saindenging jagad.

Teknologi Perusahaan

Wiwit diadegaké, Pengfa wis tansah sijine konsep kualitas pisanan lan layanan pisanan ing Panggonan pisanan, saya njelajah lan inovasi, madegaken laboratorium standar, dilengkapi sawetara personel technical profesional.Saiki, produk wis entuk Manajemen kualitas ISO9001. sertifikasi sistem, sertifikasi sistem manajemen lingkungan ISO14001, sertifikasi sistem manajemen Kesehatan lan safety ISO18001. Lan laporan inspeksi SGS lan RoHS sing relevan. Kanthi perkembangan positif perusahaan sajrone pirang-pirang taun, citra merek perusahaan sing apik wis diakoni kanthi bulat dening para pelanggan. ing ngarep lan ing luar negeri, lan karo sawetara ndhuwur 500 Enterprises domestik lan manca kanggo mbentuk kemitraan stabil.
Teknologi produksi kimia Peng wis majeng, kalebu asam format digunakake ing donya saiki teknologi paling majeng hidrolisis metil formate, asam asetat glasial dening metanol proses sintesis karbonil hipotek, rong jinis proses polusi-free, tingkat konversi dhuwur, kualitas produk apik. , kualitas stabil, uyah turunan uga nggunakake peralatan canggih lan bahan baku kualitas dhuwur kanggo produksi, produk kanggo nyukupi kabutuhan kabeh pelanggan.
Hebei Pengfa Chemical Co., Ltd. wis ngetutake kabijakan lan kahanan nasional, njupuk dalan pangembangan inovatif, ijo, karbon rendah, netepi integritas manajemen, filosofi pangembangan karya praktis. Ing kahanan anyar, njupuk kauntungan. saka integrasi Beijing, tianjin lan hebei, njupuk kapal clipper One Belt Lan One Road, merek kimia pengfa mesthi bakal misuwur ing saindenging jagad.

product (2)

product (3)

product (4)

product (5)

product (6)

product (7)

Foto Klompok Pelanggan

Customers (1)

Customers (2)

Customers (3)

Customers (4)

cus (1)

cus (2)

cus (3)

cus (4)