Asam asetat 80% min

Katrangan singkat:

Kemurnian: 80% min
Formula: CH3COOH
NOMER CAS: 64-19-7
UN NO.: 2789
EINECS: 200-580-7
Bobot formula: 60,05
Kapadhetan: 1,05
Kemasan: 20kg/drum, 25kg/drum, 30kg/drum, 220kg/drum, IBC 1050kg, ISO TANK
Kapasitas: 20000MT/Y


Detail Produk

Tag produk


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk