Pewarna Asam Asetat

Katrangan singkat:

NOMER CAS: 64-19-7
UN NO.: 2789
Kapadhetan: 1,05
Kemasan: 20kg/drum, 25kg/drum, 30kg/drum, 220kg/drum, IBC 1050kg, ISO TANK
Kapasitas: 20000MT/Y


Detail Produk

Tag produk

Spesifikasi kualitas

Item analisis

Kinerja

Cathetan

Penampilan

Cetha

Kualifikasi

Hazen / Warna (Pt-Co)

20

Kualifikasi

Assay%

95

Kualifikasi

Kelembapan%

5

Kualifikasi

Asam format %

0.02

Kualifikasi

asetaldehida%

0.01

Kualifikasi

Sisa Penguapan %

﹤0.01

Kualifikasi

Besi (Fe)%

0.00002

Kualifikasi

Logam Berat (as pb)

0.00005

Kualifikasi

Wektu Permanganat

﹥30

Kualifikasi

Sifat fisikokimia:
1.Colorless Cairan lan iritasi dour.
2.Solubility banyu, etanol, benzena lan etil eter immiscible, ora larut ing karbon disulfida.
Panyimpenan:
1. Simpen ing panggonan sing adhem lan berventilasi
2. Tetep adoh saka lumahing panas, sparks, mbukak geni lan sumber kontak liyane, ora udud. Ing mangsa, tetep ing ndhuwur 0 ℃ kanggo nyegah pembekuan.
3. Tansah wadhah tightly ditutup. kudu kapisah saka oxidant lan alkali.
4. Gunakake peralatan bledosan-bukti [listrik/ventilating/cahaya].
5. Gunakake alat non-sparking.
6.Ground lan jaminan wadhah lan equipmen nampa
Aplikasi
1. Tinimbang asam asetat glasial, digunakake ing dyeing lan pagawean pro-cesses saka acrylic. dacron, nilon lan serat Kimia liyane, wol. silkan lan serat kewan liyane, katun. linen. benang lan serat tanduran liyane, Waxprinting, lan kain campuran.
2. Imbuhan saka Nilai PH kabeh jinis asam pickling, dyeingbath (kalebu werna bath), werna mbenakake, resin pagawean etc.
3. Ngasilake sawetara jinis pewarna, kayata Benzidine Yellow G.

de (2)

de (2)

Kaluwihan
Fungsi lan efek sing luwih apik tinimbang asam dyeing liyane lan asam asetat glasial.lt wis ora karusakan kanggo serat, ing dyeing bath Nilai pH stabil.it wis ora melu asam, endhepan lan efek saka hardwater, nambah dye uptake lan tingkat-dyeing property saka sawetara zat warna, lan ora duwe efek ing cahya warna utawa warna fastness saka produk. Kajaba iku, ora mambu pedas, ora beku ing mangsa, aman lan gampang digunakake.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita