Pitakonan

Pitakonan sing Sering Ditakoni

Perlu bantuan? Priksa manawa sampeyan ngunjungi forum dhukungan kanggo mangsuli pitakon sampeyan!

Q1: Apa sampeyan pabrik utawa perusahaan dagang?

A: Kita minangka pabrik sing diadegake ing taun 1998.

Q2: Apa produk utama sampeyan?

A: Asam format (asam metana), asam asetat glasial, pewarna asam asetat, kalsium format lan natrium format.

Q3: Kepiye sampeyan ngontrol kualitas?

A: Kita duwe sistem kontrol kualitas dhewe, iku sistem "ISKU", uga bisa nindakake SGS, BV, INTERTEK lan test pihak katelu liyane.
Dept inspeksi kita nggawe tes kanggo saben kiriman
Kita nyimpen sampel kanggo 6 sasi saben kiriman
Lab kita nindakake inspeksi suwene 10 taun.
Kita kudu njamin kualitas sadurunge dikirim

Q4: Apa dokumen sing diwenehake kanggo klien?

A: Kita nyedhiyakake COA, CO, SDS (MSDS), TDS, Invoice Komersial, Dhaptar Pengepakan dll, tindakake syarat sampeyan.

Q5: Apa port loading?

A: Biasane iku Pelabuhan Tianjin, Qingdao uga akeh.

Q6: Apa syarat pembayaran?

A: Biasane T / T, L / C ing ngarsane, istilah liyane bisa rembugan luwih.

Q7: Apa sampeyan nyedhiyakake sampel?

A: Manawa, kita nyedhiyakake sampel gratis 1-2 kg.

Q8: Kepiye pabrik sampeyan nindakake babagan kontrol kualitas?

A: kita duwe sistem kontrol kualitas ITKU, uga lulus ISO9001: 2008 sing disertifikasi dening SGS.

Q9: Carane babagan paket?

A: Biasane kita nyedhiyakake paket minangka 20L / 25L / 30L / 200L / IBC (1000L) ISO TANK lan kiriman BULK, digawe pelanggan uga ok.

Q10: Suwene sampeyan kudu nindakake kiriman?

A: Kita bisa nggawe kapal ing 10 ~ 20 dina sawise konfirmasi pesenan.

Q11: Nalika aku njaluk balesan?

A: Kita njamin respon paling cepet, layanan paling cepet, E-mail bakal mangsuli ing 12 jam. Pitakonan sampeyan bakal dijawab ing wektu sing tepat.

Q12: Apa kauntungan sampeyan duwe?

A: 1. We are manufaktur sing njamin rega terjangkau lan kualitas dhuwur.
2. We cedhak port TIANJIN, port geng Huang hua.
3. Kita nindakake layanan kanggo sampeyan ing 24 jam.