Asam Fosfat

Katrangan singkat:

Formula: H3PO4
NOMER CAS: 7664-38-2
UN NO.: 3453
EINECS NO.: 231-633-2
Bobot formula: 98
Kapadhetan: 1.874g/mL (cair)
Packing: 35 kg drum, 330 kg drum, 1600 kg IBC, ISO TANK


Detail Produk

Tag produk

Sifat fisikokimia:
1. Cairan transparan tanpa warna, Ora ana mambu irritant
2. Titik lebur 42 ℃; titik didih 261 ℃.
3.Miscible karo banyu ing rasio sembarang

Storge:
1. Simpen ing gudang sing adhem lan berventilasi.
2. Tetep adoh saka geni lan sumber panas.
3. Paket disegel.
4. Sampeyan kudu disimpen kanthi kapisah saka gampang (combustible) combustibles, alkalis, lan bubuk logam aktif, lan supaya panyimpenan campuran.
5. Area panyimpenan kudu dilengkapi bahan sing cocog kanggo ngemot bocor.

Asam fosfat kanggo panggunaan industri
Spesifikasi kualitas (GB/T 2091-2008)

Item analisis

spesifikasi

85% asam fosfat

75% asam fosfat

Kelas Super

Kelas kapisan

Kelas Normal

Kelas Super

Kelas kapisan

Kelas Normal

Warna/Hazen ≤

20

30

40

30

30

40

Asam fosfat(H3PO4),w/% ≥

86.0

85.0

85.0

75.0

75.0

75.0

Klorida(C1), w/% ≤

0.0005

0.0005

0.0005

0.0005

0.0005

0.0005

Sulfat(SO4), w/% ≤

0.003

0,005

0.01

0.003

0,005

0.01

Wesi (Fe), W/% ≤

0.002

0.002

0,005

0.002

0.002

0,005

Arsenik (As), w/% ≤

0.0001

0.003

0.01

0.0001

0,005

0.01

Logam berat (Pb), w/% ≤

0.001

0.003

0,005

0.001

0.001

0,005

Aditif pangan Asam fosfat
Spesifikasi kualitas (GB/T 1886.15-2015)

Item

spesifikasi

Asam fosfat (H3PO4), w/%

75.0~86.0

Fluoride (minangka F)/(mg/kg) ≤

10

Oksida gampang (minangka H3PO3), w/% ≤

0.012

Arsenik( As)/( mg/ kg) ≤

0.5

Logam abot (minangka Pb) /( mg/kg) ≤

5

Gunakake:
Panggunaan pertanian: bahan mentah pupuk fosfat lan nutrisi feed
Panggunaan industri: bahan baku kimia
1.Protect logam saka karat
2. Campur karo asam nitrat minangka agen polishing kimia kanggo nambah permukaan logam
3.Material fosfatida kang digunakake kanggo prodhuksi ngumbah produk lan insektisida
4. Produksi fosfor sing ngemot bahan flameretardant.
Panggunaan aditif pangan: rasa asam, Nutri-ents Ragi, , kayata coca-cola.
Panggunaan medis: kanggo ngasilake obat sing ngemot fosforus, kayata Na 2 Glycerophosphat

tyiuyituy


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk