Kontrol kualitas

fhj

1.We duwe sistem kontrol kualitas, iku sistem ITKU, kita duwe luwih saka 15 taun pengalaman.
2.We tuku bahan mentah saka perusahaan gedhe, nalika nampa bahan mentah, kita bakal njupuk sampel menyang lab lan nindakake tes.
3. Kita duwe kamar kerja standar, kita duwe proses produksi standar lan buruh khusus.
4.We duwe laboratorium apik lan Staff profesional, peralatan profesional.
5.We njupuk sampel kanggo saben kiriman sadurunge loading lan tetep conto kanggo ing paling 3 sasi.
6. We tansah nyedhiyani latihan kanggo buruh kita kanggo nambah kemampuan technical.
7. Kita duwe peralatan canggih lan pangopènan biasa, supaya kabeh bisa mlaku.
8. We Care babagan buruh urip lan kulawargané, kanggo ngatasi kuwatir konco, supaya padha tundhuk piyambak kanggo musataken kanthi kanggo karya .