solusi sodium formate

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag produk

Indikator utama:
Isi: ≥20%, ≥25%, ≥30%
Penampilan: Cairan sing cetha lan transparan, ora ana ambu sing ngganggu.
Materi sing ora larut banyu: ≤0,006%

Tujuan utama:
Kanggo ngobati limbah kutha, sinau pengaruh umur sludge (SRT) lan sumber karbon eksternal (solusi natrium asetat) ing denitrifikasi sistem lan penghapusan fosfor. Sodium acetate digunakake minangka sumber karbon tambahan kanggo domestikasi sludge denitrifikasi, lan banjur nggunakake solusi buffer kanggo ngontrol kenaikan pH sajrone proses denitrifikasi ing kisaran 0,5. Bakteri denitrifikasi bisa nyerap CH3COONa kanthi kakehan, mula nalika nggunakake CH3COONa minangka sumber karbon eksternal kanggo denitrifikasi, nilai COD efluen uga bisa dijaga ing tingkat sing kurang. Saiki, perawatan limbah ing kabeh kutha lan kabupaten kudu nambah natrium asetat minangka sumber karbon kanggo nyukupi standar emisi tingkat pertama.

Spesifikasi kualitas

ITEM

SPESIFIKASI

Penampilan

Cairan transparan tanpa warna

KANDUNGAN (%)

≥20%

≥25%

≥30%

COD (mg/L)

15-18w

21-23W

24-28W

pH

7~9

7~9

7~9

Logam berat (%, Pb)

≤0,0005

≤0,0005

≤0,0005

Kesimpulan

Kualifikasi

Kualifikasi

Kualifikasi


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita