Riwayat Perusahaan

Juni 1988

1998

Pangadeg enom Pengfa Chemical, Mr.Shang Fupeng, kanthi rasa mambu lan wawasan pasar, wisata sinau menyang sisih lor-wétan, liwat kesulitan, pungkasane kasil nguwasani produksi teknologi paten pewarnaan asam, produk iki utamane digunakake ing industri percetakan lan pencelupan tekstil, Pak. Shang Fupeng ngedegake "Pabrik Kimia Huanghua Wool Spinning No. 1" miturut kahanan pasar ing wektu kasebut lan ngevaluasi kahanan kasebut.

Ing Juli 1998

1998

"Pabrik Kimia Pemintalan Wol Huanghua" diganti jenenge - "Pabrik Kimia Huanghua Pengfa", lan peralatan rectification diinvestasi lan dienalake, lan teknologi pemurnian lan konsentrasi asam asetat produk ditambahake.Ing wektu sing padha, agen adol asam asetat glasial standar nasional.Urutan produk sing diperkaya, daktilitas produk sing luwih apik, lan daya saing pasar sing luwih apik.

Ing Maret 2003

2003

Kanggo ngrebut kesempatan pasar lan nambah daya saing, perusahaan nandur modal ing pambangunan rong jalur produksi asam format kanthi teknologi sintesis sodium formate lan asam sulfat.Ing taun kang padha, iku cooperated karo raksasa asam format banjur "Feicheng Aside Chemical Co., Ltd."kanggo nggedhekake pembangunan Ing pasar China Lor, dadi agen umum ing China Lor, saéngga netepake posisi perusahaan ing industri asam format.

Ing Juli 2008

2008

Selaras karo pangembangan pasar, nguatake kauntungan kompetitif inti lan nggawe konvoi barang mbebayani dhewe kanggo nyedhiyakake jaminan logistik sing luwih aman, standar, efisien lan pas wektune.

Ing April 2013

2013

Kanggo pangembangan perusahaan sing luwih apik lan luwih cepet, perusahaan kasebut nganyarke saka "Huanghua Pengfa Chemical Plant" dadi "Huanghua Pengfa Chemical Co., Ltd.", lan nindakake kabeh manajemen, kualitas, produksi, administrasi lan aspek liyane.Ing taun kang padha, iku liwati IS09001: 2008 sertifikasi sistem manajemen kualitas lan tekan kerjasama karo industri ijo anjog account- "Luxi Chemical Industry".

Ing April 2014

20141

Perusahaan iki ngadegake Departemen Perdagangan Internasional, kasil ndhaptar merek dhewe- "Pengfa Chemical", ngoptimalake sistem pemasaran internasional lan domestik kanthi cara kabeh, lan nguatake daya saing inti perusahaan.Perusahaan kasebut nggunakake asam format, asam asetat glasial, lan larutan asam asetat.Printing lan dyeing asam asetat lan produk liyane diekspor ing luar negeri.Ing taun sing padha, asam format kasil dilebokake ing pasar Eropa.Akibaté, merek "Pengfa" pindhah saka China menyang donya.

Ing Oktober 2016

Nanggepi telpon taman industri kimia nasional, Taman Industri Kimia Nasional ing - Zona Pengembangan Ekonomi lan Teknologi Cangzhou Lingang, 70 hektar, kanthi resmi diadegake "Hebei Pengfa Chemical Co., Ltd."

Ing Juli 2017

2017

Hebei Pengfa Chemical Co., Ltd. solemnly glethakaken dhasar lan miwiti construction.Ing sasi sing padha, kanthi persetujuan saka atasan, perusahaan kasebut nggawe "Komite Cabang Partai Pengfa Kimia".

Ing April 2018

2018

Perusahaan kasebut cocog karo pangembangan kahanan perlindungan lingkungan nasional.Kanggo nyukupi kebutuhan domestik sing tambah akeh kanggo bahan kimia perawatan limbah, mula ngasilake lan ngembangake sumber natrium asetat lan karbon kanthi mandiri.Ing wektu sing padha, kanggo mbukak pasar industri perawatan limbah, kerja sama karo pembangunan Shanghai Probio Foreign lan introduksi "sumber karbon aktif biologis", ngembangake pasar perawatan limbah domestik kanthi kuat, lan mlebu industri perawatan limbah domestik kanggo berkembang. trek cepet.

Ing Desember 2019

Kanthi kekuwatan lan teknologi dhewe, perusahaan kasebut kerja sama karo raksasa industri perawatan limbah perusahaan "Tianjin Capital Environmental Protection Group", sing nggawe posisi perusahaan ing industri perawatan limbah lan nggawe kontribusi dhewe kanggo industri perawatan limbah domestik.

ing Juni 2020

2020

Pusat pemasaran kasil dipindhah menyang gedung kantor dhuwur-"Jinbao City Plaza", nggayuh model manajemen standar, Canonical lan modern.

ing Agustus 2020

20203

Pabrik anyar saka Hebei Pengfa Chemical Co., Ltd. rampung lan dilebokake ing produksi, sing nambah kekuwatan komprehensif perusahaan lan nambahi urutan produk, kalebu asam format, asam asetat, asam fosfat, lan uyah turunan asam format (kalsium formate). , kalium formate), asam asetat asalé uyah (Cairan sodium asetat, sodium asetat trihydrate, sodium asetat anhydrous), sumber karbon (sodium asetat, sumber karbon aktif biologis, sumber karbon komposit), seri produk luwih akeh, kompetisi pasar.Keuntungan luwih tambah!