Kabar

  • Produsen kalsium formate

    eed bahan calcium formate: 1. Minangka aditif feed anyar.Dipakani calcium formate kanggo gain bobot lan nggunakake calcium formate minangka aditif feed bisa ningkataké napsu babi lan ngurangi tingkat diare.Nambahake 1-1,5 kalsium formate menyang diet babi bisa nambah kinerja ...
    Waca liyane
  • Pancegahan panyimpenan kalium formate - pabrikan Cina

    Potassium formate 75% Formula: HCOOK CAS NO.: 590-29-4 EINECS: 209-677-9 Formula weight: 84.11570 Density: 1.56 Packing: IBC 1200kg, ISO TANK Kapasitas: 20000MT/Y USE 1.AS , adi completion, lan adi workover, digunakake digunakake ing industri oilfield.2. Ing salju ...
    Waca liyane
  • Sapa produsen solusi asam asetat kanthi rega murah?

    Solusi asam asetat minangka salah sawijining asam organik sing paling penting, utamane digunakake ing vinyl acetate, anhydride asetat, selulosa asetat, asetat lan logam asetat, lan liya-liyane. Uga digunakake minangka pelarut lan bahan mentah ing industri kayata pestisida, obat-obatan lan pewarna. .Iki digunakake sacara wiyar ing foto ...
    Waca liyane
  • Produsen Asam Asetat China—Pengfa Chemical

    Asam asetat minangka senyawa organik cair tanpa warna kanthi rumus kimia CH3COOH (uga ditulis minangka CH3CO2H utawa C2H4O2).Nalika ora diencerake, kadhangkala disebut asam asetat glasial.Isi volume asam asetat ing cuka ora kurang saka 4%, saengga asam asetat dadi komponen utama ...
    Waca liyane
  • Pengfa Chemical—Produsen Kimia Modern

    Pengfa Chemical didegaké ing taun 1988, Pengfa Chemical minangka pabrikan kimia modern sing misuwur ing China lan perusahaan normatif sing komprehensif kanthi hak properti intelektual independen, nggabungake R&D, produksi, dodolan, layanan, lan ekspor.Akumulasi lan udan, kita duwe ...
    Waca liyane
  • Pengfa Chemical - Panyimpenan lan pancegahan asam format

    Informasi Dasar: Kemurnian: 85%, 90%, 94%, 98.5min% Resep: HCOOH NO. CAS: 64-18-6 UN NO.: 1779 EINECS: 200-579-1 Bobot Resep: 46.0​​​3 Kapadhetan : 1.22 Packing: 25kg/drum, 30kg/drum, 35kg/drum, 250kg/drum, IBC 1200kg, ISO TANK Kapasitas: 20000MT/Y Formic acid storage pancegahan 1. Simpen ing kelangan...
    Waca liyane
  • Supplier Kalsium Formate - Kalsium Formate Baidu Ensiklopedia

    Huanghua Pengfa Chemical Co., Ltd. didegaké ing 1988, biyèné dikenal minangka Pabrik Kimia Huanghua Pengfa.kanggo adaptasi kanggo pangembangan pasar.Ing awal 2013, jenenge Huanghua Pengfa Chemical Co., Ltd. Perusahaan kasebut minangka perusahaan produksi, penjualan lan ekspor.Produk kasebut kalebu asam asetat ...
    Waca liyane
  • Pengfa Chemical—Produsen Asam Asetat Profesional

    Asam asetat, cairan tanpa warna, nduweni ambu ora enak banget.Titik lebur asam asetat yaiku 16,6 ℃, titik didih 117,9 ℃, Kapadhetan relatif 1,0492 (20/4 ℃), lan indeks bias 1,3716.Asam asetat murni bisa mbentuk padhet kaya es ing ngisor 16,6 ° C, mula asring diarani g ...
    Waca liyane
  • Pengfa Chemical - Pancegahan nalika nggunakake asam fosfat

    Asam fosfat minangka asam anorganik umum kanthi rumus kimia H3PO4.Ora gampang volatilize, ora gampang decompose, gampang deliquescence ing udhara.Asam fosfat minangka asam medium-kuat kanthi titik kristalisasi 21 ° C.Yen suhu luwih murah tinimbang suhu iki, hem ...
    Waca liyane
  • Pengfa Chemical - perusahaan sing maneka warna lan modern

    Hebei Pengfa Chemical Co., Ltd. didegaké tanggal 27 Oktober 2016 kanthi modal kadhaptar 80 yuta yuan.Wis telung sektor utama ing yurisdiksi - Huanghua Pengfa Chemical Co., Ltd., Pengfa Chemical Marketing Center, lan Hebei Pengfa Chemical Co., Ltd. The pr...
    Waca liyane
  • Pengfa Chemical Formic Acid Produsen |Kepiye cara nyimpen asam format?

    Asam format minangka cairan tanpa warna.Ing operasi nyata, sawetara wong nganggep yen asam format minangka cairan sing gampang kobong, lan sawetara wong nganggep minangka produk korosif.Banjur apa jenis spesifikasi sing kudu disimpen?Dina iki, kita bakal ngetutake jejak Pengfa Chemical, kanggo ngerteni....
    Waca liyane
  • Apa kegunaan asam asetat glasial?

    Apa asam asetat glasial?Asam asetat glasial minangka agen asam sing paling wiwitan lan paling akeh digunakake ing negaraku.Iki minangka asam karboksilat lan kalebu asam lemah.Nanging, amarga kandungan asam asetat sing dhuwur ing asam asetat glasial, asam molah malih nyathet proporsi gedhe, ...
    Waca liyane
123Sabanjure >>> Kaca 1 / 3