Hubungi Kita

HEBEI PENGFA CHEMICAL CO., LTD.

alamat

Wilayah Timur Zona Pengembangan Ekonomi lan Teknologi Lingang, Wilayah Baru Cangzhou Bohai, Provinsi Hebei, China

Skype

pengfachem

Telpon

86-317-5811698

+8618931799878

jam

Senin-Jumat: 9am nganti 6pm

Setu, Minggu: Tutup

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita