Sumber Karbon

Katrangan singkat:

Sumber Karbon minangka sumber karbon cair kanthi efisiensi dhuwur sing dikembangake kanggo perawatan banyu limbah. Iki minangka produk sing ora mbebayani, ora beracun, ijo lan ekonomis, lan minangka sumber karbon sing ora mbebayani kanthi kinerja biaya sing dhuwur banget ing pasar.


Detail Produk

Tag produk

Sumber karbon Jalur biokimia Langkah-langkah utama metabolisme Enzim sing melu
Super Karbon Jalur serine/glikolisis/siklus asam trihidroksi Keanekaragaman Keanekaragaman
Metanol Jalur serine/siklus asam trihidroksi Metanol → Formaldehida → Jalur serin → Asetil-KoA → Siklus asam trihidroksi Alpha ketoglutarate dehydrogenase, TCA related enzymes
natrium asetat siklus asam trihidroksi Asetat → Siklus Asam Trihidroksi sitrat sintase, isositrat dehidrogenase, lsp.
Etanol siklus asam trihidroksi Etanol → asetaldehida → asam asetat → siklus asam trihidroksi Alkohol dehidrogenase, isositrat dehidrogenase, lsp.
Glukosa Siklus Glikolisis/Asam Trihidroksi Glukosa → Gliseraldehida 3-fosfat → Piruvat → Asetil-KoA → Siklus asam trihidroksi Heksokinase, gliseraldehida-3-P dehidrogenase, piruvat kinase, lsp.

Super Carbon diteliti lan dikembangake kanthi teknologi pro-pertumbuhan. Produk kasebut minangka cairan coklat, rada asam tanpa ambu sing ngganggu. Komponen kasebut yaiku asam organik molekul cilik, alkohol, gula lan ekstrak ganggang, lan liya-liyane, kanthi setara COD sing dhuwur banget. Bisa digunakake kanthi akeh ing sistem perawatan limbah kanggo ngatasi masalah NOx-N sing dhuwur ing efluen sing disebabake dening sumber karbon sing ora cukup, nambah kapasitas denitrifikasi sistem perawatan limbah, lan uga duwe efek sing apik kanggo ngilangi fosfor biologis.
Produk kasebut biasane digunakake ing wilayah anoksik kayata tank anoksik lan saringan denitrifikasi, lan uga bisa digunakake kanggo nyedhiyakake sumber karbon kanggo reaktor anaerobik utawa aerobik.
Mekanisme produk
Super Carbon bisa ngganti sumber karbon tradisional amarga efisiensi panggunaan karbon sing efisien lan jalur biokimia sing maneka warna. Utamane nggambarake aspek ing ngisor iki.

trwtr

Aplikasi

gfds (1)

gfds (2)


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk