Asam asetat glasial

Katrangan singkat:

Kemurnian: 99% min
Formula: CH3COOH
NOMER CAS: 64-19-7
UN NO.: 2789
EINECS: 200-580-7
Bobot formula: 60,05
Kapadhetan: 1,05
Kemasan: 20kg/drum, 25kg/drum, 30kg/drum, 220kg/drum, IBC 1050kg, ISO TANK
Kapasitas: 20000MT/Y


Detail Produk

Tag produk

Spesifikasi kualitas (GB/T 1628-2008)

Item analisis

Spesifikasi

Kelas Super

Kelas kapisan

Kelas Normal

 Penampilan

Cetha lan bebas saka materi sing digantung

 Warna (Pt-Co)

≤10

≤20

≤30

 Assay%

≥99.8

≥99.5

≥98.5

 Kelembapan%

≤0.15

≤0.20

—-

 Asam format %

≤0.05

≤0.10

≤0.30

 asetaldehida%

≤0.03

≤0.05

≤0.10

Sisa Penguapan %

≤0.01

≤0.02

≤0.03

Besi (Fe)%

≤0.00004

≤0,0002

≤0,0004

Wektu Permanganat min

≥30

≥5

—-

Sifat fisikokimia:
1. Cairan tanpa warna lan dour iritasi.
2. Titik lebur 16,6 ℃; titik didih 117,9 ℃; Titik nyala: 39 ℃.
3. Kelarutan banyu, etanol, benzena lan etil eter immiscible, ora larut ing karbon disulfida.

Panyimpenan:
1. Disimpen ing gudang sing adhem lan berventilasi.
2. Tetep adoh saka geni, panas. Mangsa kadhemen kudu njaga suhu sing luwih dhuwur tinimbang 16 DEG C, kanggo nyegah solidifikasi. Ing mangsa adhem, suhu kudu dijaga ing ndhuwur 16 DEG C kanggo nyegah / ngindhari solidifikasi.
3. Tansah wadhah nutup. Sampeyan kudu dipisahake saka oksidan lan alkali. Nyampur kudu nyingkiri kanthi cara apa wae.
4. Gunakake lampu bledosan-bukti, fasilitas ventilasi.
5. peralatan mechanical lan pribadi sing nglarang nggunakake gampang kanggo gawé sparks.
6. Wilayah panyimpenan kudu dilengkapi peralatan perawatan darurat lan bahan omah sing cocog.

Gunakake:

1. Turunan: Utamane digunakake ing sintesis anhidrida asetat, eter asetat, PTA, VAC / PVA, CA, ethenon, asam kloroasetat, lsp
2.Pharmaceutical: Asam asetat minangka bahan pelarut lan farmasi, utamané digunakake kanggo produksi penisilin G kalium, penisilin G sodium, penisilin procaine, acetanilide, sulfadiazine, lan sulfamethoxazole isoxazole, norfloxacin, ciprofloxacin, acetyl pnisedenalic acid ,kafein lsp.
3.Intermediate: asetat, sodium hidrogen di, asam peracetic, etc
4. Bahan pewarna lan percetakan tekstil lan pencelupan: Utamane digunakake kanggo ngasilake pewarna disperse lan pewarna tong, lan percetakan tekstil lan pangolahan pewarnaan
5. Sintesis amonia: Ing wangun cuprammonia asetat, digunakake kanggo nyaring syngas kanggo mbusak CO lan CO2 litl
6. Foto: Pangembang
7. Karet alam: koagulan
8. Industri konstruksi: Nyegah beton saka pembekuan9. Ing addtin uga digunakake digunakake ing perawatan banyu, serat sintetik, pestisida, plastik, kulit, cat, pangolahan logam lan industri karet.

qpp1 gfdhgf


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk